Corona Maatregelen

Onze Coronamaatregelen

Vanaf 1 juni mag ons restaurant en terras weer open! Wij kijken er enorm naar uit om u weer te mogen ontvangen. Wij vragen jullie dit zorgvuldig door te lezen. Het beleid is zo op gesteld dat gezondheid, goede hygiëne en gastvrijheid hand in hand gaan.

Reserveren
Reserveren gaat makkelijk en snel via ons reserveerformulier. Uiteraard krijgt u vanuit ons altijd een bevestiging per e-mail binnen 3 werkdagen. Na de bevestiging is de reservering pas definitief. Telefonisch reserveren kan tussen 13:00 en 22:00 uur.

Wilt u een reservering plaatsen voor dezelfde dag? Dan adviseren wij u om even te bellen.

Houd bij uw reservering rekening met het volgende:
Gezondheidsklachten? Blijf dan thuis.
Houd alstublieft zoveel mogelijk 1,5 meter afstand tot de overige gasten.

Ons nieuwe beleid

Welkom!
Bij de ingang van Rancho Bravo wordt u ontvangen door onze host. Hij of zij zal u een toelichting geven over de looprichting in ons restaurant en na een korte verplichte gezondheidscheck bestaande uit 4 vragen een tafel toewijzen. Wij willen u wel vragen om bij binnenkomst (en na een toiletbezoek) uw handen te desinfecteren. Om het verspreidingsrisico te minimaliseren zullen wij geen menukaarten meer uitdelen. Wij vragen u om online onze menukaart te bekijken. Heeft u geen internet op uw smartphone? Geen probleem, ons restaurant beschikt over Free WiFi.

1,5 meter tussen tafels. Hoewel er 1,5 meter ruimte tussen de tafels zit, is dat niet het geval met de stoelen aan dezelfde tafel. U kunt wel, op basis van beschikbaarheid, meerdere tafels naast elkaar reserveren.

Ziekte- of verkoudheidsverschijnselen?
Het kan natuurlijk gebeuren dat u of een van uw tafelgenoten in de dagen voor de reservering ziekte- of verkoudheidsverschijnselen krijgt. In dit geval blijft u uiteraard thuis.
Wij vragen u wel om tijdig uw tafel te annuleren! Geef het ook aan ons door wanneer het aantal personen wijzigt. Zo kunnen wij de tafel of beschikbare stoel(en) alsnog gebruiken. Annuleren of wijzigen kan telefonisch op 073-6130167